Kırık Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz Kırık Ortaokulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsem bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır.

Başarılar: Okulumuzdan çeşitli dönem mezunlarımızdan; Fen Liseleri,Anadolu Öğretmen Liseleri,Anadolu Sağlık Meslek Liseleri ,Anadolu Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liselerini ve Bursluluk kazanan öğrencilerimiz mevcuttur.2018-19 Yılında 2 Öğrencimiz Fen Lisesi,3 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi ,7 Öğrencimiz Anadolu Lisesi,3 Öğrencimiz Anadolu İHL ve 3 Öğrencimiz de bursluluk kazanmıştır. LGS Yerleştirmede ilçe birincisi olduk.

Saatler: 09:00/15.05
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04424637006

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ispirkirikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kırık Ortaokulu Güneyköy Mahallesi 25930 İSPİR/ERZURUM

Öğretmen :7
Öğrenci :41
Derslik :15
Kütüphane Kitap Sayısı :793
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz İspir ilçesine bağlı eski Kırık Nahiyesinde şimdi Güney (Hoga ) Mahellesinde bulunmaktadır.Yaklaşık 22 köyden gelen öğrencilerle Taşımalı Eğitim yapılmaktaır.

Adres - Kırık Ortaokulu Güneyköy Mahallesi 25930 İSPİR/ERZURUM

Ulaşım Okulumuz İspir -Erzurum Karayolu üzerinde olup,her iki tarafa günlük yaklaşık 5´er sefer otobüs seferi yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yaklaşık olarak İl Merkezine 95 , İlçe Merkezine ise 46 km uzaklıktadır.